Ghid practic pentru ofiterii de legatura cu minoritatea rroma

29 Octombrie 2005

RFNC a cerut ALTD realizarea grafica a acestui proiect si punerea in evidenta a importantei acesteia in confruntarile cu  comunitatea rroma. Totodata, ALTD a oferit consultanta pe tot parcursul procesului de tipar asumandu-si responsabilitatea cautarii furnizorilor si executarii in conditii grafice excelente a brosurii.

Aceasta brosura este o incercare de a echipa si inspira politistii cu noi instrumente si idei, de a-i ajuta sa-si gaseasca  calea intr-o societate moderna complexa, cu toate responsabilitatile noi care sunt incluse in activitatea de politie.  Aceste noi domenii de lucru ale politistilor includ posibilitatile de a modifica si adapta situatiile care in mod normal ar  duce la violenta prin medierea intre doua parti care se confrunta; utilizarea dialogului real, astfel incit ambele parti au  sansa sa isi exprime nevoile, intesesele si opiniile; efectele de sinergie ale cooperarii atit intre partile aflate in  conflict cit si intre acestea si politie.

Despre RFNC:
Centrul Regional de Facilitare si Negociere s-a nascut ca o initiativa de promovare a unui climat de pace si a protectiei drepturilor omului în tarile în tranzitie. CRFN faciliteaza proiecte si ofera consultanta si informatii persoanelor, institutiilor, organizatiilor neguvernamentale si companiilor.Activitatile desfasurate de Centrul Regional de Facilitare si Negociere includ sesiuni de pregatire profesionala, vizite de studiu, conferinte, seminarii, workshop-uri si implementarea de proiecte pilot.

Ultimele Proiecte

  • Total Computing Solutions Total Computing Solutions
  • Destinatii Europene Destinatii Europene
  • Wafi Computer Wafi Computer

Noutati

 

Vezi toate noutatile | RSS Feed