ALTD - o companie unitara care evolueaza.

22 Iunie 2003

“Utilizatorii din cadrul domeniilor de activitate intra- si extrazonale mediului informatic on-line adera atat la schimbarile continue din cadrul pietei virtuale globale cat si la modul in care locatiile Web sunt prezentate spre analiza tuturor vizitatorilor. Un site on-line inregistreaza o scadere a rangului de plusvaloare din momentul in care concepte de ordin primar precum ar fi: creatie, rafinament si persistenta, unificate cu solutii financiare viabile si costuri justificate isi scad gradul de relevanta” mentioneaza domnul Radu Dranga, Corporate Business Manager si cofondator al ALTD România.

Domnul Adrian Tanasa, IT  Project Manger si cofondator pentru compania româneasca, sintetizeaza: “ALTD ofera solutii profesionale de dezvoltare web care au in vedere cele mai noi tehnologii web. Performanta aplicatiilor dezvoltate de echipa ALTD se reflecta in securitate, usurinta folosirii, complexitate si optimizare”.

“Dezvoltam conceptul de arta prin creatii fondate pe idei de merit intrucat acolo unde oameni remarcabili asimileaza precepte cu aplicabilitate in sfera de identitate persistenta, evolutia isi urmeaza cursul sau firesc. Ascendent prin originalitate si unicitate, recognoscibil prin rafinament si perfectiune, distinct prin ansamblu. Prin ALTD”, subliniaza domnul Vlad Scanteie, Evolution Outliner ALTD.

Conform premiselor fondatoare, compania ALTD România este orientata spre inovatie si perfectionism, oferind solutii complete pentru Partenerii de Afaceri, cu acoperire a sferelor de identitate de companie, asamblare si integrare a bazelor de date si dezvoltare strategica, prin propagarea sloganului: “ALTD ...si evolueaza”.

Ultimele Proiecte

  • Total Computing Solutions Total Computing Solutions
  • Destinatii Europene Destinatii Europene
  • Wafi Computer Wafi Computer

Noutati

 

Vezi toate noutatile | RSS Feed